Rólunk

Ügyfeleink számára egyedi megoldásokat és kiváló minőségű bútorokat kínálunk, amelyek életre keltik otthonaikat. Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik szenvedéllyel és precizitással dolgoznak, hogy minden projektet különlegessé tegyenek


Küldetésünk

Vállalati Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy olyan egyedi bútorokat teremtsünk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és amelyek a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát hordozzák. Minden projektben arra törekszünk, hogy otthonokat alakítsunk át olyanná, amilyennek mindig is szerették volna látni.

Hüiosz Design Kft. Az egyedi bútorok gyártója a SzÉpítőkben

Szakértelemmel készítünk

Munkáink

Portfóliómban megtekintheti munkáimat, amelyek a kézművesség és a szenvedély szeretetének eredményei. Minden egyes elkészült projekt egy történetet mesél el, ahol az egyedi bútorok és lakberendezési megoldások egy harmonikus együttműködésével alakulnak ki. A munkáimat gondos odafigyeléssel és precizitással végzem el, hogy minden darab tökéletes legyen és kifejezze az egyediségét.

Huiosz design dolgozo fhd

Fedezze fel kiváló minőségű asztalos munkáinkat!

Tekintse meg munkáink galériáját, ahol bemutatjuk egyedi asztalainkat és egyéb faipari alkotásainkat, amelyek mind a funkcionalitás és esztétika tökéletes összhangját tükrözik.

Rólam

Bemutatkozás

Jancsó Ferenc
Ügyvezető
Jancsó Ferenc – Az egyedi bútorok gyártója

Jancsó Ferenc – Az egyedi bútorok gyártója

Egyedi Bútorok, Amik Történeteket Mesélnek

Jancsó Ferenc vagyok, a Hüiosz Design Kft. elkötelezett ügyvezetője. Cégünk élen jár az egyedi bútorok tervezése, kivitelezése és gyártása terén, mindemellett hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra, minőségi anyagokra és időtálló megjelenésre.

Az innovatív bútorgyártás területén a Hüiosz Design Kft. számos dicséretet kapott egyedi bútorokkal, melyeket a legmagasabb minőségi standardok és az aktuális piaci igények szerint hozunk létre.

Kiemelten fontos számunkra a folyamatos fejlődés és az új megoldások keresése annak érdekében, hogy ügyfeleinknek mindig a legmagasabb színvonalú és az aktuális piaci igényeknek megfelelő termékeket kínálhassuk.

Szoros együttműködésben dolgozunk tervezőkkel, építészekkel és más szakemberekkel, hogy a Hüiosz Design Kft. által készített egyedi bútorok ne csupán tárgyak legyenek, hanem valódi értéket teremtsenek és kiemelkedjenek az otthonok, munkahelyek vagy közösségi terek környezetében.

A Hüiosz Design Kft. minden egyes bútorát kézi munkával és odafigyeléssel alkotjuk meg, garantálva a legmagasabb minőséget és egyediséget. Az asztalos szakmában szerzett évtizedes tapasztalatom és a tervezés iránti szenvedélyünk garancia arra, hogy minden projektünk különleges és magával ragadó legyen.

Az alapításom óta a Hüiosz Design Kft. számomra nem csupán egy vállalkozás, hanem egy álom megvalósítása. Az egyedi bútorok készítése nem csupán szakmai kihívások elé állít, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy folyamatosan fejlődjek és inspiráljam magam, valamint csapatunkat.

Ha Ön is értékteremtő, történeteket mesélő egyedi bútorokra vágyik, amelyek kielégítik az igényeit és egyedivé teszik otthonát vagy munkahelyét, akkor bátran forduljon hozzám és csapatunkhoz!


Mivel foglalkozunk

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi bútorok tervezése és készítése, ahol minden projektet gondosan testre szabunk az ügyfelek egyedi igényeire.

Emellett vállalunk egyéb faipari munkákat, például egyedi konyhabútorok, faasztalok és egyedi lakberendezési megoldások kialakítását is, hogy ügyfeleink otthona teljes egészében kifejezze egyediségüket és stílusukat.

Bútorokat készítünk
egy jobb életminőséget biztosítunk

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Álmai otthona megvalósítása itt kezdődik.